Elkészítés: A krumplit megpucoljuk és felkockázzuk. A vöröshagymát felaprítjuk, a fokhagymát összetörjük.
Olajon megpirítjuk a hagymákat, hozzáadjuk a pirospaprikát és az ételízesítőt, a lecsót belekanalazzuk. Ha már a hagyma megpirult, beletesszük a kockára vágott krumplit, és annyi vízzel engedjük fel, amennyi pont ellepi.
Ha a krumpli már majdnem megpuhult, belerakhatjuk a felkarikázott virslit, kolbászt vagy szalonnát. Az apróra vágott petrezselymet beleszórjuk, vagy akár a tálalásnál is megszórhatjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.