Elkészítés: A tejet öntsük össze a tejszínnel, dobjuk bele az összetördelt csokoládét és a levendulavirágot, addig melegítsük, amíg össze nem olvad az egész. Szűrjük le, és a kiázott levendulát dobjuk ki.
A tojások sárgáját keverjük habosra a cukorral, majd adjuk hozzá a tejes-csokis keveréket folyamatos keverés mellett. A krémalapot öntsük vissza egy forralóedénybe, és lassú tűzön sűrítsük be (vigyázzunk, nehogy rántottát készítsünk belőle!).
Hagyjuk teljesen kihűlni, majd öntsük fagylaltgépbe, és várjuk meg, míg elkészül a fagyi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.