Elkészítés: Egy tésztafőző fazékban vizet teszek fel a gáztűzhely legnagyobb lángjára. Beleteszem a sót és 1 evőkanál olajat, hogy a tészta ne tapadjon majd össze. Amíg a víz felforr, a makarónit négy darabba töröm, a löncshúst pedig kockákra vágom. Nem szükséges túl apróra, sütés közben úgyis szét fog esni.
Mikor a víz már lobogva forr, beleszórom a makarónit. Ekkor kezdem el sütni a húst, mert így a tésztával egy időben lesz készen. Egy jókora teflon bevonatú lábast a gáztűzhely legkisebb lángjára helyezek, beleteszem a maradék olajat és a löncshúst. Időnként megkeverem. Mikor sülni kezd, és szétesik, a lángot takarékra teszem. Közben néha a tésztát is megkeverem.
Mikor megfőtt, leszűröm. Leöblíteni nem szoktam, csak ráborítom a húsra. Ezután a lábast rövid időre erős lángra teszem, majd a tésztát alaposan átforgatom, hogy egyenletesen elkeveredjen a hússal, és már tálalható is. Ketchupot, reszelt sajtot és savanyúságot kínálok hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.