Elkészítés: A húst felszeletelem. A hagymát megpucolom, felkockázom apróra, a paradicsomot meghámozom, a zöldpaprikát feldarabolom.
A feldarabolt hússzeleteket paprikás lisztben megforgatom, majd mindkét oldalát zsíron megpirítom. A megmaradt zsíron a hagymát megfonnyasztom, rárakom a hámozott, darabolt paradicsomot, majd a darabolt zöldpaprikát. Egy kis ideig párolom, majd a feketeborsot és a pirospaprikát is rászórom. Jól összekeverem, az elősütött húst ráteszem, utánízesítek, és annyi vizet teszek rá, hogy a hús megfőhessen.
Rizzsel vagy tarhonyával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.