Elkészítés: A kicsontozott sertésfejet daraboljuk, a pofahúst és a húsosabb részeket használjuk, húslevesnek föltesszük, bezöldségeljük, készre főzzük, leszűrjük, a húst pedig félretesszük.
A füleket daraboljuk, pörköltnek elkészítjük, és készre főzzük.
A húslevesben föltesszük a csíkokra vágott káposztát, a darabolt paradicsomot, a babérlevelet, és puhára főzzük.
Világos rántást készítünk, belekeverjük a zúzott fokhagymát, a tejfölt, és besűrítjük a főzeléket. A végén belekavarjuk a vágott kaprot, ecettel savanyíthatjuk.
Tányéron adagoljuk, ráhelyezzük a főtt húsokat és a fülepörköltet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.