Elkészítés: A tésztához a tojásokat és a cukrot a vízzel felverjük, majd hozzáadagoljuk a lisztet, a sütőport és a kakaót. A végén beletesszük a diót. Közepes tűznél megsütjük.
A krémhez a tejet felforraljuk, belekeverjük a lisztet és a tojást, majd sűrűre főzzük. Kihűlés után hozzákeverjük a porcukrot, a margarint, a vaníliás cukrot, és habosra verjük.
A kihűlt tésztára kenjük a krémet.
A mázhoz a margarint megolvasztjuk, hozzákeverjük a kakaót és a porcukrot, simára keverjük, majd a krém tetejére simítjuk. Hűtőbe tesszük dermedni, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.