Elkészítés: A lisztet, a cukrot és a sütőport egy tálban kézzel összekeverjük. A tejet a tojássárgával felverjük egy másik tálban, óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. A margarint felolvasztjuk.
Most már csak rétegezni kell. A tepsi aljára locsoljuk a margarin 1/3 részét, rászórjuk a lisztes keverék felét, majd rámorzsoljuk az összes túrót, rákanalazzuk az összes tejfölt, meghintjük a vaníliás cukrokkal. Rálocsoljuk a maradék margarint felét, ráhintjük a lisztes keveréket, majd óvatosan elosztjuk rajta a tojásos keveréket, végül meglocsoljuk a maradék margarinnal.
180 fokos sütőben kb. 1 óra alatt megsütjük. Ha barnul a teteje, akkor jó, de érdemes hústűvel megnézni. Azonnal nem szeletelhető, mert szétesik, várjuk meg, míg kihűl.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.