Elkészítés: A kockára vágott húst fehéredésig sütjük egy kis olajon, majd hozzáadjuk a karikára vágott zöldséget, megszórjuk 1,5 evőkanál színes borssal, és fedő alatt pároljuk 10-15 percig. Ezután felöntjük 2,5-3 liter vízzel, beletesszük a húsleveskockát, megszórjuk egy kis chilliporral (bő fél evőkanálnyi). Sózzuk és ételízesítőt rakunk bele. Kicsit később a kukorica is mehet bele, és addig főzzük, amíg a hús és zöldségek megpuhulnak. Tésztát főzünk ki külön (vagy bele is lehet főzni a levesbe). A végén egy evőkanál lisztet egy kis vízzel vagy tejjel simára keverünk és besűrítjük vele a levest. Hozzáadjuk a tejszínt is - és már kész is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.