Elkészítés: A tészta hozzávalóit a tojásfehérje kivételével összegyúrjuk. A tésztát elfelezzük, rudakat sodrunk belőle, és ujjnyi darabokra vágjuk, golyókat formázunk belőlük, egy kicsit ellapítjuk, és a közepébe ujjunkkal egy mélyedést nyomunk. A tojásfehérjéket egy kicsit villával felverjük. Egyesével beleforgatjuk a tésztagolyókat,majd a dióba hempergetjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, mindegyik mélyedésbe teszünk egy szem meggyet. Közepes lángon sütjük. Ha kisült, megszórjuk porcukorral. Ha kihűlt, fémdobozba rakjuk, sokáig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.