Elkészítés: A kalácsot kockákra vágjuk, elkeverjük a többi hozzávalóval, és a kivajazott, zsemlemorzsával megszórt muffinformákba töltjük. 180 fokon sütjük, kb. 20-25 percig. Ha kihűlt kivesszük a formákból.
Az almát vékonyan felszeleteljük, és a többi hozzávalóval együtt puhára pároljuk. Villával pépesre nyomjuk.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük a lekvárral és a cukorral.
A muffintésztákat egy tepsire helyezzük (lehet alá sütőpapírt tenni, de nem fontos), és a tetejére rárakosgatjuk az almát és a habpamacsot.
10 percre újra sütőbe tesszük, 180 fokra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.