Elkészítés: 1. Egy jénait kikenek egy kis margarinnal, a kiflit feldarabolom.
2. A tojások sárgáját kikeverem a maradék margarinnal, sóval, 3 evőkanál cukorral. A keveréket felöntöm langyos tejjel, és a kiflikre öntöm. Meglocsolom 2 evőkanál lekvárral a kifliket.
3. Pici margarinon megpárolom a vékony szeletekre vágott almát. Megszórom pici fahéjjal, szegfűszeggel, cukorral, ráfacsarom a citrom levét.
4. Ezt az almát ráhalmozom a kiflikre, majd 20 percig sütöm mérsékelt tűzön (hőlégkeveréses sütőben).
5. 1 evőkanál cukorral, csipet sóval felverem a tojások fehérjét, hozzáadok 1 evőkanál baracklekvárt. Rásimítom az alma tetejére, majd nagyon enyhe tűzön barnulásig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.