A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát apróra, a paprikát és a kolbászt kis kockákra vágjuk.
A krémsajtba keverjük a paprikát, kolbászt, hagymát, az őrölt borsot és a sót (ha szükséges). A tölteléket elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, 2-2 szelet baconba göngyöljük, majd szorosan alufóliába csavarjuk.
Tepsibe vagy grillrácsra tesszük a tekercseket, és közepes lángon 35-40 percet sütjük.
Sült újkrumplit ajánlok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.