Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozom, kelesztem.
A paradicsomos alaphoz a lábas aljára teszek kb. 2 evőkanál olajat, üvegesre dinsztelem a hagymát, ráöntöm a paradicsomkonzerveket (egy kevés vízzel öblítem ki belőle a maradék paradicsomot, ennyi víz elég is a szószhoz). Ízesítem az oregánóval, sóval, borssal. Amint elkészül, ráöntöm a már kinyújtott pizzatésztára (gáztepsi nagyságúra nyújtom). Ezután jöhet a többi feltét rászórva. A végén a sajt ráreszelve.
Kb. fél órát sütöm 200 fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.