Elkészítés: A májat este a hozzávalókkal egészben fűszerezzük, alufóliába becsomagoljuk, és így pihentetjükl egy éjszakán át. Reggel egy jénai tál alját és oldalait hagymakarikákkal kirakunk. Beletesszük a májat, és annyi olajat öntünk rá, hogy legalább félig ellepje. A tálat befedjük, hideg sütőbe tesszük alulról a második rácsra. 300 fokon 15 percig, majd 200 fokon még 50 percig sütjük. Ha kész, az olajat óvatosan leöntjük. Tört burgonya illik hozzá. /Reggelre a máj levet ereszt, ezt sütés előtt le kell róla önteni./
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.