Elkészítés: A májkrémet, a vajat és a tojás sárgáját összeturmixoljuk, teszünk hozzá paradicsompürét, ketchupot, mustárt, ízlés szerint apróra vágott vöröshagymát vagy metélőhagymát, valamint borsot és ételízesítőt. A kapor elhagyható, én is csak egy kevés szárított kaprot szoktam belerakni. Folyamatosan kell kóstolgatni, ízlés szerint pakolni bele a hozzávalókat. A lényeg, hogy nagyon krémes legyen! Amint elkészült, hűtőben tároljuk. Toast kenyérrel szoktam tálalni.
Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.