Elkészítés: A krumplit és a hagymát felkarikázzuk, majd rétegezve lerakjuk egy tálba. 1 liter salátalevet készítünk (cukorral és ecettel, jó savanyúra). Ráöntjük a krumplira, hideg helyre tesszük letakarva egy napra.
Majonézt készítünk: 3 keménytojás sárgájához teszünk: ahány tojás, annyi csipet só, annyi mokkáskanál cukor, annyi mokkáskanál mustár és annyi evőkanál olaj. Az összetört tojássárgájához adjuk ezeket a hozzávalókat, és simára keverjük. Hozzáadunk annyi deci tejfölt, ahány tojássárgájából készítjük.
A krumpliról a levet teljesen leöntjük (szárazra), és összekeverjük a majonézzel. Tálalás előtt fél napig álljon hideg helyen (hogy összeérjen).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.