Elkészítés: A majonézt a tejföllel összekeverjük, majd mustárral, ételízesítővel és finomra vágott petrezselyemmel fűszerezzük. Hozzáadjuk a reszelt almát és a szintén lereszelt uborkát. Vékony csíkokra vágjuk a sonkát, és ezt is hozzáadjuk. A paprikákból a száras végüknél egy kalapnyit levágunk, a magokat kiszedjük, majd a majonézes salátát a paprikába töltjük. A tányérokra salátaleveleket helyezünk, majd rátesszük a salátával megtöltött paprikákat, és a kalapokat ferdén ráhelyezzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.