Elkészítés: A tésztát a szokásos módon kifőzöm. Közben a mártást elkészítem: a tojássárgáját a mustárral, a cukorral, borssal, sóval összekeverem. Az olajat apránként keverem hozzá, majd jöhet a tejföl. Jól összekeverem.
A konzerveket leszűröm, a sonkát (vagy más egyéb húsfélét) apró kockákra/csíkokra vágom,a sajtot nagylyukú reszelőn lereszelem, a hagymát vagy felszeletelem vékonyan, vagy apróra vágom, és mindet a mártásba keverem.
A leszűrt és kihűtött tésztát is hozzákeverem... (ha kicsit langyos még, nem baj, úgy is finom)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.