Elkészítés: A tejet felforraljuk a cukorral, a vaníliás cukorral és a fahéjjal, majd beleszórjuk a mákot, és néhány percig főzzük. A tűzről levéve belekeverjük a rumot, kihűtjük.
A zselatint a csomagon olvasható utasítás szerint 10 percre vízbe áztatjuk, hozzáöntünk fél deciliter vizet, felforraljuk.
Kemény habot verünk a tejszínből, és a mákos masszát előbb óvatosan összekeverjük a hab felével, majd amikor szép krémes, belekeverjük a maradék habot és a felolvasztott zselatint is.
Az egészet óvatosan, de határozottan összekeverjük, és poharakba kanalazzuk. Kb. 1 órára betesszük a hűtőbe. Tálalás előtt rolettivel vagy gyümölcsdarabokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.