Elkészítés: A tészta hozzávalóit elektromos habverővel habosra keverjük a mák kivételével.
A tepsit kibéleljük sütőzsírpapírral. A masszát ketté vesszük, az egyik felét a tepsibe simítjuk, a másik felébe belekeverjük a mákot, és a sárga tésztára simítjuk.
A barackból 3 darabot a díszítéshez félreteszünk, a többit a tésztára rakjuk, és a sütőben megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet: a tejszínt keményre verjük, közben hozzáadagoljuk a cukrot, hozzáadjuk az 1 dl vízben feloldott zselatint és a túrót, ízesítjük reszelt citromhéjjal. A kihűlt tésztára kenjük. Betesszük 1 órára dermedni a hűtőbe.
A mázhoz vízgőz felett a csokit az olajjal megolvasztjuk, és a tésztára kenjük. Villával hullámokat húzunk. Tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.