Elkészítés: A vajat keverőedénybe tesszük, és kézi robotgéppel simára keverjük. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot és az aromát is. A tojásokat egyenként adjuk a tésztához, kb. fél-fél percig keverve előbb alacsony, majd magasabb fokozaton, míg egészen habos lesz. Ezután a lisztet, a keményítőt, a sütőport és a sót összekeverjük, majd állandó keverés mellett, kis adagokban adjuk a masszához. Végül a mazsolát és a mákot is a tésztába keverjük.
Egy 22 cm átmérőjű, zsiradékkal megkent kuglófformába öntjük. Előmelegített 160 fokos sütőben kb. 65 percig sütjük. Sütés után a süteményt még 10 percig a sütőformában hagyjuk, majd a rácson hűlni hagyjuk.
A díszítéshez a citromléhez keverjük a porcukrot, majd a kuglóf tetejére öntjük. A máz megszilárdulásáig hűtőszekrénybe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.