Elkészítés: 1. Egy tálban a banánokat villával pépesítem.
2. Hozzáadom a máklisztet, jól elkeverem.
3. Egy másik tálban a kakaót és a kókuszzsírt összekeverem. Annyi kakaót teszek a zsírhoz, amennyit felvesz. Legyen jó sűrű, de még folyós.
4. A tojás sárgáját a cukorral habosra keverem, a fehérjét is kemény habbá verem.
5. Összekeverem a 4 tál tartalmát + a 2 dl kókusztejet, kikent formába öntöm.
7. 200 fokon kb. 25 perc alatt megsütöm. Akkor jó, ha a közepe még kicsit folyós, olyasmi, mint a brownie.
Karamellizált fügével tálaltam. Ehhez a megmosott gyümölcsöket megtöröljük, félbevágjuk. Közben felforrósítjuk a grillserpenyőt. A gyümölcsök vágott felét belenyomjuk nyírfacukorba, ami szépen rátapad. A forró serpenyőbe helyezzük a gyümölcsöket, cukros felükkel lefelé. Ha a gyümölcsökön már szépen karamellizálódik a cukor, megfordítjuk őket, még 1 percig a serpenyőben hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.