Elkészítés: A tököt sütőben megsütöm, ha kihűlt, kikaparom a
belsejét, pépesitem, aztán hozzáadom a mákot, a kekszet, a vaníliás cukrot és egy csipetnyi fahéjat. (A keksszel lehet az állagán javítani.) Állni hagyom. Addig a tejszínt keményre verem, hozzáadom a másik vaníliás cukrot és a habfixálót. A masszát kettéveszem, folpackra vizes kézzel kiterítem téglalap alakúra, erre rákenem a fele tejszínhabot, és óvatosan feltekerem a széleit. Jól megtekerem, és egy réteg alufóliával begöngyölöm. Beteszem a hűtőbe, majd elkészítem a másik
felet. Tálalás előtt a tekercseket megforgatom a pirított kókuszreszelékben és vastagabb szeletekre vágva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.