Elkészítés: A málnát tálcára terítjük, átválogatjuk, 15-20 szép szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit összeturmixoljuk, áttörjük. A citrom sárga héjából 2 kisujjnyi csíkot levágunk, levét kinyomjuk, a málnapéphez szűrjük, majd simára keverjük 5 dkg porcukorral.
A pudingport habüstbe szórjuk, elkeverjük 4-5 evőkanál hideg borral (vagy vízzel), a többi bort a maradék 10 dkg porcukorral, a fahéjjal és a citromhéjjal felforraljuk, fedő alatt 5 percig pihentetjük, végül átszűrjük. Apránként a pudingalaphoz adjuk, és gőz fölött, folyamatosan keverve sűrűre főzzük. Beledolgozzuk a málnapépet, hideg vízfürdőbe állítjuk, és gyakran megkeverve kihűtjük.
Kemény habbá verünk 3 dl tejszínt a vaníliás cukorral, aztán óvatosan beleforgatjuk a pudingba. Arányosan elosztva 4 csinos tálkába vagy kehelybe simítjuk, fóliával gondosan betakarjuk, és 2 órára hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a habfixálóval kemény habbá verjük a maradék 1 dl tejszínt, csillagcsőrös habzsákba szedjük, és dundi rózsákat nyomunk belőle a krém tetejére. A félretett málnaszemekkel, valamint a menta- vagy citromfűbóbitákkal díszítve tálaljuk. Édes ostyát, rolettit is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.