Elkészítés: 6 tojásból a megszokott módon piskótát sütünk, majd a lekvárral megkenve feltekerjük. A maradék 4 tojásból a kibélelendő tál méretével megegyező tortalapot sütünk.
A málnát pár kanál vízzel, cukorral, vaníliás cukorral feltesszük főni, mikor rottyan egyet, besűrítjük a keményítővel, és hűlni hagyjuk.
Közben a mascarponét kikeverjük a mézzel és a vaníliás cukorral.
A zselatint a tejben megduzzasztjuk, majd felolvasztjuk.
A piskótatekercsekből 1 cm vastag szeleteket vágunk, és kibélelünk vele egy üstöt, gömbölyű aljú tálat vagy tortaformát.
A tejszínt kemény habbá verjük.
A mascarponéba belekeverjük a zselatint, majd a habbá vert tejszínt. A piskótára öntünk egy réteget, rápöttyözünk a málnaszószból, majd ismét krém következik, rá málnaszósz. Mikor elfogyott minden masszánk, illetve megtelt a piskótatekercsekkel bélelt tál, egy kés lapjával függőlegesen tartva márványosra keverjük a krémet.
Ezután pedig a lekvárral megkent lappal befedjük az egészet.
Hagyjuk minimum 1-2 órát hűlni, majd óvatosan kiborítjuk, és tetszőlegesen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.