Elkészítés: Szétválasztom a tojás fehérjét és sárgáját. A sárgájához hozzáadok 4 evőkanál cukrot és a vaníliás cukrot, majd habosra verem. Ezután hozzáadom a mascarponét, jól elkeverem. Felverem külön tálban kemény habbá a fehérjét 2 evőkanál cukorral. Ezután megmososm a málnát, leturmixolom. (Én le szoktam szűrni, hogy a magok ne legyenek benne, de ez nem annyira fontos.) A málnapépet hozzáadom a mascarponés masszához, és még géppel jól összekeverem. Ezután belekeverem óvatosan a felvert cukros tojásfehérjét. Lapos tányérba tejet öntök, és elkeverem benne a porcukrot, hogy jó édes legyen, megforgatom benne a babapiskótákat egyesével, ügyelve arra, hogy ne ázzanak el, és szépen egymás mellé rakosgatom egy tálba, ezután mehet rá egy réteg krém, majd megszórom porcukorral, utána újabb réteg babapiskóta és krém jön, rá porcukor. Folytassuk a rétegezést, amíg az alapanyagok engedik, arra figyeljünk, hogy a legfelső rétegre már ne szórjunk porcukrot. Hűtőbe téve, fél nap állás után fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.