Elkészítés: A nagy, kapcsos tortaforma alját kirakom babapiskótával. Összekeverem a túrót cukorral. Hozzákeverek 10 dkg pépesített gyümölcsöt és a reszelt citromhéjat. A tejszínt habbá verem, majd óvatosan a masszába forgatom. A zselatint előírás szerint elkészítem, majd azt is a túróhoz adom.
A túrós krémet a babapiskótára öntöm. Végül a málnaszemeket a torta tetejére rakom. Ha maradt egy kis zselé, akkor ecsettel vékonyan megfényesítem vele a torta tetejét. Pár órára szükséges a hűtőbe tenni, hogy megdermedjen!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.