Elkészítés: A piskótához 5 tojásfehérjét felverünk 10 kanál hideg vízzel és 10 kanál cukorral, kemény habbá verjük, beletesszük fokozatosan a 10 kanál lisztet és sütőport, végül a tojások sárgáját. 26 cm-es tortaformába öntjük, és előmelegített sütőbe rakjuk, először magas hőfokon sütjük (200 fok), 5 perc múlva 160 fokra kapcsoljuk. A teljes sütési idő 60 perc.
Ha kivesszük, rakjuk fejjel lefelé, egy rácsra, és hagyjuk kihűlni, hogy ne süppedjen be a közepe.
A krémhez a tejszínt felverjük kemény habbá a porcukorral, fokozatosan hozzáadjuk még a 2 csomag zseléfixet, a végén a lepasszírozott fagyasztott málnát.
Ha kihűlt a piskóta, megtöltjük a krémmel, és ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.