Előkészítés: A tejet kevergetve felforraljuk a cukorral, a vaníliás cukorral és a citromlével. Hozzáadjuk a zselatint, és hagyjuk kihűlni.
Elkészítés: Amikor a massza elkezd kocsonyásodni, kemény habbá verjük a tejszínt, és beledolgozzuk. Hideg vízzel kiöblítjük a lyukas közepű kerek formát, és beleöntjük a masszát. Legalább 4 órára, de inkább egy éjszakára hidegre tesszük. A málnát megtisztítjuk, felét a porcukorral és a pálinkával összeturmixoljuk. A formát óvatosan meleg vízbe mártjuk, a desszertet tányérra borítjuk. Közepébe szórjuk az egész málnaszemeket, és meglocsoljuk a turmixszal.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 270 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.