Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, és 3 részre osztjuk. Jó vékonyra kinyújtjuk, baracklekvárral megkenjük, és a közepében egy csíkban elosztva hegyezzük a dió tölteléket.
A töltelékhez a diót összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a felvert tojásfehérjével.
A tészta két oldalát, ahol csak a lekvárral van megkenve, csigában feltekerjük a diótöltelékig. Tepsibe helyezzük.Tojássárgával megkenjük, és és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Ugyanezt lehet túróval is készíteni, vagy mákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.