Elkészítés: Lábosba tesszük a tört csokit, melléöntjük a sűrített tejet. Zacskóba tesszük a mandulát, picit összetörjük, majd beledobjuk azt is, valamint a kókuszreszeléket is. Összeolvasztjuk, nem kell vízgőz felett. Mikor felolvadt és elkeveredett, veszünk egy eldobható alu tálcát, és beleöntjük. Tepsiben is dermeszthetjük, csak tegyünk alá fóliát, hogy ki tudjuk szépen szedni az egész táblát. Ezért praktikus az alu tálca, mert azt szépen le tudjuk fejteni a csokiról. Kockára vágjuk. Nagyon finom desszert, ajándékba kitűnő. Csomagolhatjuk külön-külön a kockákat, de dobozban is adhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.