Elkészítés: 1. A vajat a cukorral habosra verjük, a tojások sárgáját egyenként belekeverjük, majd a darált mandulát és mandulaaromát is.
2. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd a mandulás keverékkel óvatosan, nehogy összetörjön, összedolgozzuk. 20-30 percre hűtőszekrénybe tesszük, hogy kissé megkössön. A tejet a rummal kis tálkában összekeverjük. Egy hosszú formát kibélelünk folpackkal.
3. A babapiskóták harmadrészét a rumos tejbe mártogatva a forma aljára egymás mellé fektetjük. A krém felét rákenjük, majd ismét piskóta, erre krém következik, a tetejére piskóta kerül.
4. Fóliával letakarva (a folpackot ráhajtogatva) egy éjjelre a hűtőszekrénybe tesszük. Másnap a fóliát széthajtjuk, a formából a tortát egy tálra/tálcára borítjuk, a fóliát lehúzzuk. A habfixálóval felvert tejszínnel bevonjuk, mandulával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.