Elkészítés: A pulykamellet felszeleteljük, és egy felesleges polietilén tasak védelmében enyhén kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A filéket lisztbe, a felvert tojásba, végül a tört mandulába forgatva bundázzuk, és kedvenc teflonunkban, bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
A mangót meghámozzuk, kimagozzuk, és tolómérő segítségével egyforma hasábokra vágjuk. A kisebbik teflonunkban megolvasztjuk a vajat, és a mangót nagy lángon, kb. 2 perc alatt átforgatjuk rajta.
Tálaláskor személyenként 2 szelet pulykamellet tegyünk a tányérra, és borítsuk be a vajas mangóval. Körítsük párolt rizzsel, és hintsük meg curryporral.
Lelkünk épülésére feltétlenül bontsunk fel mellé egy szép traminit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.