Elkészítés: A darált kekszet, a margarint, a porcukrot, a tejet és a vaníliás cukrot egy tálban jól összedolgozzuk. Majd kétfelé osztjuk, és az egyik feléhez hozzákeverjük a kókuszreszeléket, a kakaóport és a rumaromát. Egy tepsibe vagy tálcára szétterítjük, és a tetejét megkenjük a lekvárral.
Ezután a másik adag masszához hozzáadjuk a mandulaaromát, jól eldolgozzuk, hogy mindenütt egyformán zöldre színezze. Itt a mandulaaroma kettős szerepet kap, isteni marcipán íze lesz tőle a sütinknek, ráadásul zöldre színezi, amitől jól is néz ki. Ezt ráterítjük a baracklekvárral már megkent alsó rétegre. Célszerű kis adagokban a tenyerünkben lapítani és úgy rátenni, mert a lekváron csúszkálni fog.
Végül a tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk, ha kell, étolajjal lazítjuk, és a süteményt bevonjuk vele. Egy éjszakát pihentetjük hűvös helyen. Kis szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.