Elkészítés: 1. Hámozzuk meg a mangót és vágjuk fél cm-es szeletekre.
2. A bort forraljuk fel egy nagy serpenyőben.
3. Minden fél csirkemellet vágjunk 4 felé (12 db lesz). Sózzuk be és tegyük a forrásban lévő borba. Nagy lángon főzzük benne kb. 10 percig, majd szedjük ki egy tálba a melleket.
4. A borból 1 bögrényit tegyünk félre, a többit öntsük ki a serpenyőből, erre már nem lesz szükség.
5. A serpenyőben olvasszuk fel a vajat, tegyük bele a csirkemellet és a zúzott fokhagymát. Pirítsuk aranybarnára, de vigyázzunk, hogy a fokhagyma nehogy leégjen. Utána adjuk hozzá a szójaszószt, a fahéjat, a mangószeleteket és a bögre bort, öntsünk bele egy kevés narancslevet is (kb 1 dl). Lefedve, kis lángon főzzük puhára a csirkét. Ha elfő a leve, narancslével pótoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.