Elkészítés: A húsokat a rostokra merőlegesen bevagdossuk, vékonyra kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és mindegyikre 1-1 sajtszeletet fektetünk.
A túrót villával jól összetörjük, elkeverjük a petrezselyemmel, majd a sajtok tetejére osztjuk. Először a sajtokra hajtjuk a húsok két végét, összegöngyöljük, fogvájóval rögzítjük.
A vajat az olajjal megforrósítjuk, és a húsokat körös-körül átsütjük benne. Végül a paradicsompürét és a fehérbort is hozzáadjuk, majd fedő alatt a levében megforgatva puhára pároljuk.
A pecsenyelével meglocsolt burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.