Előkészítés: A marcipánt átgyúrjuk, és 24 darab diónyi golyót sodrunk belőle.
Elkészítés: A golyókat kb. 7 cm átmérőjű körré nyújtjuk, és kibéleljük vele a minyonpapírokat. Megszórjuk kakaóval, és 10 percre a fagyasztóba tesszük. Lehúzzuk a papírt a marcipánról, egy kiskanállal kis golyókat formázunk a fagyiból, és a marcipánba tesszük. Csokoládéreszelékkel, keksszel vagy adventi süteménnyel körítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 385 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.