Előkészítés: A marcipánt átgyúrjuk, és 24 darab diónyi golyót sodrunk belőle.
Elkészítés: A golyókat kb. 7 cm átmérőjű körré nyújtjuk, és kibéleljük vele a minyonpapírokat. Megszórjuk kakaóval, és 10 percre a fagyasztóba tesszük. Lehúzzuk a papírt a marcipánról, egy kiskanállal kis golyókat formázunk a fagyiból, és a marcipánba tesszük. Csokoládéreszelékkel, keksszel vagy adventi süteménnyel körítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 385 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.