Elkészítés: A tésztához a lisztet elmorzsoljuk a vajjal, hozzákeverjük a cukrot. A marcipánt hozzáreszeljük, és összegyúrjuk a 2 db tojássárgájával. Gyúródeszkán kinyújtjuk 2-3 mm vastagra, és tetszőleges formával kiszúrjuk.
A kókuszos habhoz a tojásfehérjéket felverjük a cukorral kemény habbá, hozzákeverjük a kókuszreszeléket. Ebből a kókuszos habból kis halmokat teszünk a tésztára.
180 fokra melegített sütőben világosra sütjük.
Két-két darabot gyümölcsízzel összeragaszthatunk, de anélkül is finom. Díszíthetjük tetszés szerint. Én meggylekvárral összeragasztottam, és felső részét olvasztott csokoládéval lecsurgattam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.