Elkészítés: A megmosott hússzeleteket egymás mellé helyezzük, és mindegyiket külön-külön bekenjük mustárral, majd megszórjuk sóval, borssal, kis kockára vágott füstölt szalonnával, apróra vágott vöröshagymával, zúzott fokhagymával. Szorosan feltekerjük a szeleteket, és hústűvel megtűzzük.
1 fej apróra vágott vöröshagymát olajban megdinsztelünk, a végén beletesszük a préselt fokhagymát (3-4 gerezd), és belehelyezzük a
felgöngyölt hússzeleteket. Barnára sütjük a roládokat (nem megégetjük),
közben forgatjuk.
Hozzáadunk mindig egy kevés vizet, és addig pároljuk fedő alatt, amíg puha nem lesz.
Fél csészényi vizet, kevés lisztet, pici sót
csomómentesen elkeverünk, és a roládokra öntjük, óvatosan megkeverjük, összeforraljuk.
Köretnek főtt, sós, hasábokra vágott
burgonyát adunk mellé. Finom ünnepi étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.