A rostélyosszeleteket jól kiverjük, megsózzuk-borsozzuk. A kis darabokra vágott szalonnát, a megtisztított, felszeletelt hagymát serpenyőben üvegesre pirítjuk, a kockára vágott zsemlével, a csíkokra vágott uborkával elosztjuk a hússzeleteken, azokat összegöngyöljük, cérnával átkötjük, zsírban megsütjük, kevés húslevessel felöntjük, és puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, a roládokat kivesszük, leszedjük róluk a cérnát. A zaftot belisztezzük, még egy kis levessel felöntjük, összefőzzük, hozzákeverjük a tejfölt. A roládokat forró zaftban, főtt burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.