A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, majd levágjuk róla a felesleges részeket (bőr, porcok). Kb. 2x2 centis kockákra vágjuk. A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük, majd beletesszük a húst, és alaposan átforgatjuk benne. Folpackkal befedjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap a grill előmelegítése közben feltűzzük a nyársra a csirkemellkockákat és ízlés szerint koktélparadicsomot. (Ha fa pálcikákat használsz nyársnak, előzőleg vízbe kell őket áztatni, hogy ne égjenek meg sütésnél.) Egyenletesen és szorosan nyomkodjuk a pálcikára a húsokat és a paradicsomot, hogy ne csússzanak le róla, majd megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.