Előkészítés: A póréhagymát megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, jól megmossuk, keresztben vékony csíkokra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, és apró kockára vágjuk. A márványsajtot szétmorzsoljuk. A leveskockát kb. 1 l vízzel felforraljuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra vagdaljuk.
Elkészítés: A margarint nagyobb lábasban felforrósítjuk, hozzáadjuk a póréhagymát és a burgonyát, majd 2 percig kevergetve pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, és felöntjük a zöldséges erőlevessel, felforraljuk, majd lassú tűzön, lefedve 25 percig főzzük. Amikor elkészült megszórjuk márványsajttal, petrezselyemmel, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.