Elkészítés: A quinoát fél órát áztatom meleg vízben, közben háromszor-négyszer átmosom. Háromszoros mennyiségű forró vízben addig főzöm, amíg a pici magok átlátszóvá válnak.
A vajat felolvasztom, 3-4 percig pirítom rajta a főtt quinoát, majd belekeverem a fűszereket, a márványsajtot, a túrót, a reszelt hagymát és a tejfölt. Még kevergetem a tűzhelyen egy csöppet, majd állni hagyom kb. 2-5 percig fedő alatt.
Tálalás: Én sütiformát raktam a tányérra, és abba raktam az ételt. Ha lehúzzuk a formát, nagyon elegáns tud lenni. Alma-sajt-zeller-dió salátát körítettem mellé, és megszórtam füstölt sajt forgácsokkal.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.