Előkészítés: A leveles vajastésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. A márványsajtot tormareszelőn lereszeljük. A tepsit vízzel kiöblítjük.
Elkészítés: A margarint habosra kikeverjük, megszórjuk sóval, őrölt fehér borssal. A sütőt 200 fokra előmelegítjük (gázsütő 3. fokozat). A márványsajtból 5 dkg-t félreteszünk, a többit a kikevert margarinhoz adjuk. Az egész masszát sima krémmé keverjük, és sima csővel ellátott nyomózsákba tesszük. A felengedett leveles tésztát lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk. Derelyevágóval 2-3 cm-es csíkokra vágjuk, ujjnyi vastag fémcsövekre csavarjuk, és tepsire rakjuk. A tojással megkenjük, és a sütőben kb. 20 perc alatt aranysárgára sütjük. A rolókat lehúzzuk a csőről és kihűtjük. A nyomózsákból megtöltjük a krémmel a rolókat, a két végüket reszelt márványsajtba mártjuk. Lehűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.