Elkészítése: Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk, majd a liszttel, a tojással, csipetnyi sóval és annyi tejjel dolgozzuk össze, hogy közepesen kemény tésztát kapjunk. Végül beledagasztjuk az olvasztott vajat.
Kinyújtjuk, szorosan összetekerjük, mint a bejglit, aztán ismét vékonyra nyújtjuk. Ujjnyi széles csíkokra vágjuk, és gyűrű alakú tésztákat formázunk belőle.
Kikent sütőlemezre egymás mellé fektetjük, és a sütőben ropogósra sütjük. A tepsiről levéve a gyűrűket egy pillanatra forró vízbe dobjuk, szűrőkanállal kiemeljük, olvasztott vajba mártjuk, megszórjuk cukros darált mákkal, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.