Tepsi alját,és oldalát kibéleljuk sütő papírral. Olvastunk csokoládét, majd jól beléjük a tepsi lévő sutőpapírt. Gofrikat belehelyezzük,hogy elfedje a papírt. Hűtőbe tesszük,kb 1 órára. Addig mascarponet kikeverjük porcukorral,kis felvert tejszínhabbal lazitjuk, vanília aromát teszünk bele. Bele öntjük és elsimitjuk a krémet. Befedjuk felvert tejszínhabbal,majd középre mélyedést csinálunk ,ebbe megy a karamella. Ha kész a karamella,beleontjuk,és óvatosan befedjuk a maradék tejszínhabbal.1 óra hűtő ismét, majd rárakjuk a többi gófrikat. Mindenhol befedje. Kicsit megint hűtőbe rakjuk,hogy összeálljon. Majd a hűtőből kivéve megfordítjuk és tàlcára helyezzük. A sutőpapirt lehuzzuk róla és olvasztott csokival ismét megkenjük. Darált mogyorót szorunk rá mindenhová,és szeletelésig hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.