Elkészítés: Na, most próbáljuk ki az újonnan beszerzett óriás palacsintákat produkáló sütőapparátot. Kellő drukkal felver a tojásokat, rázúdít a lisztet, bele az olaj, a só, majd részletekben hozzáadva simára kever a tejjel. Lefed, 1 óra pihenésre félretesz.
A mogyorós krémet annyi tejszínnel kever el, hogy lazább, könnyen kenhető legyen, de még ne folydogáljon szerteszét.
A langyos vízben 5 percig áztatott mazsolát leszűr, tiszta konyharuhával leitat róla a nedvességet és beáztat az alkoholba. Amikor megduzzad, leszűr, félre, csöpörészni.
Ha letelt a tésztapihi ideje, bekapcsol a sütőt, míg melegszik, átkever a tésztát, belekészít a legméretesebb merőkanalát.
1,5 kanálnyi adagokban kisüt a palacsintákat (legnagyobb lehetséges átmérő 34 cm, megmértem, nem kispályás), sorban óriástálra zuttyant.
Töltésnél c s a k a palcsik felét megken a krémmel, megszór mazsolával, hint rá darált mogyorót, ráhajt az üres felét, ismét félbehajt háromszögre, és máris tálalhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.