Előkészítés: A libacombot megmossuk, a látható zsiradékot levágjuk, és a combot bedörzsöljük az ételízesítővel. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Felforrósítunk egy serpenyőt, zsíros felével lefelé beletesszük a combokat, és körös-körül megpirítjuk. A combokat tepsibe fektetjük, aláöntünk 1,5 dl vizet, 3 evőkanál csipkebogyólekvárt, és lefedve kb. 50 percig sütjük. Kiveszünk két evőkanálnyi pecsenyelevet a combok alól, elkeverjük 2 evőkanál csipkebogyólekvárral, rákenjük a combok bőrös felére, és a sütőben további 10 percig sütjük. Ha van grill a sütőben, még további 5 percig grillezzük (ettől lesz szép piros). A pecsenyelevet zsírtalanítjuk, és egy edénybe szűrjük. Elkeverjük 1,5 dl vízzel, hozzáadjuk a tejfölt, és összeforraljuk. Burgonyagombóccal körítve kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 1122 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.