Elkészítés: A lisztet elkeverem a sóval és a sütőporral. A közepébe mélyedést formálok, és beleöntöm az olvasztott vajat, a tejet, a cukrot és a tojást. Csomómentesre keverem.
Apró adagokban megsütöm forró serpenyőben. Olajat nem célszerű aláönteni, egy kis vajat dobjunk alá, és abban süssük meg. Mikor beleöntök egy kanál masszát a palacsintasütőbe, még fordítás előtt beleszórom a mazsolát, tetszés szerinti mennyiséget, majd megfordítom. Ha megsült a mazsolás fele, a másik oldalát is készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.