Elkészítés: 10 dkg vajat 10 dkg porcukorral és 3 tojással habosra keverünk. Amikor a cukorszemcsék már teljesen felolvadnak a krémben, a masszához adjuk a pudingport, és csomómentesre elkeverjük. Aztán hozzászórjuk a villával áttört túrót, és alaposan átkeverjük, majd beleforgatjuk a megmosott, lecsöpögtetett mazsolát. Négy mikrózásra alkalmas tálkát vagy bögrét vajjal vastagon kikenünk, majd beleadagoljuk a túrós masszát. Az edényeket mikróba tesszük, és közepes fokozaton tíz percig mikrózzuk, majd még négy percig a kikapcsolt készülékben hagyjuk. Közben a szobahőmérsékleten kiolvasztott málnából pár szemet félreteszünk, a többit 5 dkg cukorral összeturmixoljuk. A meleg pudingokat kistányérokra borítjuk, málnaöntettel meglocsoljuk, málnaszemmel és citromfűvel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.